Вести

СНС СПРЕМНА ДА СЕ МЕЊА И ПОРЕД УБЕДЉИВЕ ПОБЕДЕ

Вучевић jе рекао Танјугу да очекуjе да СНС покаже наjвећу политичку одговорност и да, без обзира на одличан изборни резултат, извуче поуке и поруке из изборних процеса, за разлику од других странака коjе су "убедљиво изгубиле" изборе, али не виде разлог да се с тим суоче и преиспитаjу своjу одговорност .
"Oчекуjем да од Aлександра Вучића чуjемо нове смернице, програме и идеjе за наредни период. Oчекуjем да о свему разговарамо отворено, да видимо где смо грешили и да исправљамо грешке како би били jош бољи, jер судбина Србиjе зависи од Српске напредне странке и на нама jе наjвећа одговорност", уверен jе Вучевић.
СНС jе зато спремна да освежи своjе страначке редове и да покаже да странка ниjе затворена за нове људе, већ, напротив, отворена, како би, истиче, са новим еланом и ентузиjазмом наставила борбу за бољу Србиjу.
Oн jе рекао да зна да су кадровска решења наjинтересантниjа за jавност, али jе суштина у томе да ће та решења бити само део спровођења програма и идеjа и део борбе за развиjениjу и напредниjу Србиjу.
Вучевић jе истакао да се кадровска решења, каква год да буду донета на сутрашњоj Скупштини, не могу назвати изненађењима, jер, како jе рекао, странка има потребу да да шансу и другим људима и да разговара о досадашњем раду сваког од чланова странке. "Tиме показуjемо и унутрашњу демократичност и одговорност према грађанима. Не желимо да се уљуљкамо у добром резултату и огромноj подршци грађна, већ нам jе жеља да на том таласу подршке, али и велике одговорности, будемо jош посвећениjи пословима коjи су пред нама", нагласио jе Вучевић.
Смернице са Скупштине, по Вучевићевим речима, ће бити унутарстраначке и представљаће програм рада странке, али ће суштински бити усмерене на развоj Србиjе, Воjводине, на рад и развоj локалних самоуправа и биће дефинисане и спроведене кроз рад странке.
Вучевић jе, истиче, поносан што jе члан странке коjа након тако убедљиве победе хоће да прича шта треба да мења да би било jош боље за грађане Србиjе.