Вести

Уређење школског дворишта у Раковцу и простора исред МЗ Раковац

У суботу 16. јуна, чланови и симпатизери Српске напредне странке, заједно са својим суграђанима организовали су и успешно спровели радну акцију сређивања школског дворишта, сађења цвећа, фарбање клупа, постављање нових табли за кошеве, постављање мрежа на голове, сређивање чесме, постављање нове клупе и канте за отпатке изнад чесме и јарбола за заставе испред Месне заједнице.

Састанак Уније жена ОО СНС Беочин

Данас је у просторијама странке одржан састанак Уније жена ОО СНС Беочин. Присутне чланице председница Уније жена др Мирослава Пушара подсетила је на основне циљеве и задатке Унија жена у којима су у првом плану бољи живот у срединама у којима живе, брига о младима и деци, старима, хуманитарни рад и организовање креативних радионица и едукација разних врста. Све то подразумева и економско, медијско и политичко оснаживање жена.

Уређење спортског терена у Бразилији

Данас су активисти МО Бразилија радили на уређењу игралишта у центру села. Покошена је трава на терену и око њега. Сређен је простор око терена који је био запуштен, однето је смеће и шут који је онемогућавао приступ терену. Очишћен је канал и офарбан мостић којим се прилази терену. Сад је на радост свих мештана терен спреман за нову сезону.

Радна акција у МО Беочин Село

Активисти МО Беочин село организованом акцијом, сопственим снагама и механизацијом, радили су на уређењу пута на потезу Бисаг. Крчењем грања и шибља и поправљањем оштећених и затрпаних делова пута омогућили су и проширили пролаз онима који иду у атар, а истовремено каналисали одвод атмосфеских вода и спречили наношење блата и урушавање земље на пут. Тиме је уједно омогућен лакши и безбеднији пролаз и спречено отицање воде у село.

Игор Мировић у посети Беочину

Председник Покрајинске владе Игор Мировић посетио је данас Беочин, где је са председником општине Беочин Митром Милинковићем и његовим сарадницима разговарао о реализацији заједничких пројеката који ће допринети убрзаном економском развоју нашег града.

Закључен Уговор о доградњи простора у ПУ Љуба Станковић у Беочину

У недељу 18. децембра, у Прешеву, обављено је потписивање Споразума о сарадњи између Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Општине Беочин којим је предвиђено спровођење Програма јачања социјалне инфраструктуре у општинама. Споразум између Министарства и Општине Беочин потписали су министар Александар Вулин и председник општине Беочин Митар Милинковић.

Pages