Саопштења

ОТВАРАЊЕ ПРОСТОРИЈА МО СНС РАКОВАЦ

Поштовани грађани, са задовољством вас обавештавамо да је Општински одбор Српске напредне странке Беочин отворио нове страначке просторије у Раковцу.
Мештани Раковца имаће прилику да лакше дођу до својих представника, као и да разговарају са представницима Странке.

ОТВАРАЊЕ НОВИХ СТРАНАЧКИХ ПРОСТОРИЈА У ЛУГУ

Поштовани грађани, са задовољством вас обавештавамо да је општински одбор Беочин отворио нове страначке просторије у Лугу. Мештани Луга имаће прилику да брже и боље дођу до својих представника као и да разговарају са представницима Српске напредне странке директно.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС БЕОЧИН

Општински одбор Српске напредне странке Беочин јединствен је у свом ставу, и овом приликом позива Александра Вучића да се поново кандидује на предстојећим изборима за председника Србије.

Председник општине Беочин Митар Милинковић упутио честитку хришћанским верницима који Божић обележавају по Грегоријанском календару

Председник општине Беочин Митар Милинковић упутио честитку хришћанским верницима који Божић обележавају по Грегоријанском календару
„Свим верницима који прослављају празник Христовог рођења по Грегоријанском календару желим срећан Божић. Нека ови Божићни празници протекну испуњени љубављу, блискошћу, породичним окружењем, узајамним поштовањем и разумевањем

Саопштење председника Митра Милинковића поводом дана општине Беочин

Да је Дан ослобођења Беочина веома важан и значајан, јер се на тај дан присећамо свих оних који су дали своје животе за нашу слободу и на тим тековинама се надахњују младе генерације, подсетио је председник Општине Митар Милинковић.
"Ваше данашње присуство доживљавам и као подршку будућем раду и реализацији свих зацртаних планова, програма и задатака, као и смерница и ставова Владе Србије, на челу са нашим премијером Александром Вучићем, коме у име свих нас упућујем срдачне поздраве и жељу да нас и даље успешно предводи на европском путу", рекао је он.

Изјава председника СО Беочин поводом дана општине Беочин

"Због нашег идентитета, млађих генерација и покољења која долазе, 16. октобар посвећујемо сећањима на та времена и страдања. Исто тако тај дан и та времена нас обавезују да чувамо тековине те борбе, и то што имамо, стечено проливеном крвљу, заветовано је и да оставимо генерацијама које долазе", изјавио је председник СО Беочин, Зоран Стокућа. Стога, како је указао, локална власт данас има још веће обавезе и одговорност "а тако се и понашамо".