Саопштења

Српска напредна странка однела је апсолутну победу на изборима za МЗ

Српска напредна странка однела је апсолутну победу на изборима који су одржани у недељу, 20.11.2016. године, за чланове Савета Месне заједнице Беочин град и Беочин.
У изборној трци за свих 9 чланова Савета победили су кандидати испред Српске напредне странке у Беочин граду а у Месној заједници Беочин бирано је 5 кандидата и свих 5 освојила је СНС.
Занимљиво је да откад постоји вишестраначје у Беочину ни једна партија није забележила апсолутну победу на изборима за Месне заједнице.
„Ово је друга доминантна победа Српске напредне странке на изборима у овој години. Захваљујемо се свим члановима, активистима и свим грађанима који су нам указали поверење да вратимо Беочин на прави пут. Савети се бирају на име и презиме, и ови избори су још једна потврда да Српска напредна странка има праве људе који уживају поверење у својим срединама. Баш то је један од разлога зашто је СНС добио највише гласова, јер грађани верују да ће чланови из редова СНС најбрже успети да успоставе комуникацију са вишим нивоима власти за добробит свих грађана “, поручио је председник општине Беочин , Митар Милинковић.