Вести

ПОЧИЊЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ГРАЂАНА ЗА ДОДЕЛУ БЕСПЛАТНЕ КАНТЕ

Од понедељка, 30. јануара почињу пријаве грађана за бесплатне канте које је Oпштина Беочин обезбедила путем конкурса Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине и донацијом компаније Лафарж.
Данас је у ЈКП „Беочин“ стигао и последњи контигент донације тако да смо у овом циклусу омогућили поделу чак 2 230 бесплатних канти за комунални отпад које су намењене нашим суграђанима!
Сви заинтересовани пријаве могу подносити телефонским путем на број телефона 021 871 246 радним данима у периоду од 08:00 до 14:30 часова или путем е-поште: [email protected]
Пријава треба да садржи следеће податке:
име и презиме, место, адреса, број мобилног телефона, број фиксног телефона, број чланова домаћинства, кориснички број са рачуна за комуналне услуге као и податак о томе да ли корисник има оштећену канту или није никада добијао канту.
Пријављивање ће трајати до попуњавања капацитета, а подела канти ће се вршити почевши од 06. фебруара, према утврђеном списку у складу са следећим критеријумима:
корисник мора бити физичко лице, све обавезе за комуналне услуге морају бити у целости регулисане, корисник мора бити становник општине Беочин.
Корисници који испуњавају услове биће контактирани телефонским путем ради обавештења о месту и термину преузимања, како би се избегла гужва.
Приоритет ће имати домаћинства са више чланова и корисници који нису добијали канте у претходних 5 година.
Пријаве од стране корисника који живе у стамбеним зградама или на локацијама у близини којих већ постоје обезбеђени контејнери за комунални отпад, неће се разматрати.
Такође, непотпуне пријаве или пријаве са нетачним или погрешним подацима неће бити разматране.
Надамо се да ћемо и на овај начин допринети заједничком циљу да нам дворишта, улице и средина буде чистија и лепша!

фото: Исмет Адемовски
Извор: beocin.rs