Вести

ОСМОМАРТОВСКА ИЗЛОЖБА У СУСЕКУ

Председница општине Беочин Биљана Јанковић присуствовала је данас осмоматровској изложби коју традиционално организује удружење жена „Велико срце“ из Сусека.
Изложба је и ове године окупила готово сва удружења жена и бројне самосталне излагаче са територије општине Беочин који су представили своје рукотворине, домаће производе, војвођанске колаче и специјалитете.
Јанковић је у свом обраћању истакла да Општина Беочин пружа финансијску подршку свим удружењима жена са циљем да се њихове активности и рад афирмишу и подстакне међусобна сарадња.
„Још једном и овим путем свим женама упућујем искрене честитке поводом обележавања 8. марта са жељом да најпре ми будемо највећа подршка и ослонац једне другима а онда и да ставрамо систем и боље друштво за нас, наше мајке, сестре, пријатељице и баке и оно најважније - нашу децу! Сусек је и данас добар пример како се можемо окупити да подржимо рад локалних произвођача али и да се дружимо, размењујемо идеје и истакнемо труд ових вредних жена!“, поручила је Јанковић.
У програму су узела учешће и деца црквеног појачког састава „Благовеститељ“ као и ученици Основне школе „Јован Поповић“ из Сусека који су рецитацијама упућеним мајкама, бакама и женама послали најлепше поруке љубави и поштовања.

фото: Исмет Адемовски
Извор: beocin.rs