Вести

ОБИЛАЗАК ФАБРИКЕ ЗА ПРОИЗВОДЊУ И ДИСТРИБУЦИЈУ ВОДЕ У ЈКП ,,БЕОЧИН“

Председница општине Беочин Биљана Јанковић обишла је Фабрику за производњу и дистрибуцију воде која послује у оквиру ЈКП „Беочин“ и том приликом се састала са в.д директором Мином Минићем, руководиоцем сектора за водовод и канализацију Ђуром Кендл и осталим радницима овог дела предузећа.
Председница је у разговору са руководиоцем сектора упозната и са проблемима који постоје и које је приоритетно потребно решити како би се омогућилa несметана дистрибуција воде.
„Данашњи састанак са руководством Фабрике за производњу и дистрибуцију воде у оквиру ЈКП ,,Беочин“ имао је за циљ да се упознам са функционисањем овог дела предузећа, са проблемима са којима се руководство суочава као и са предлозима за њихово ефикасно решавање. Питање рада и функционисања ове фабрике и дистрибуције воде до самих корисника је питање изузетне одговорности и у будућем периоду ћемо заједничке планове и активности усмерити на реконструкцију постројења за пречишћавање воде, замену азбестних цеви на водоводној мрежи и модернизацији опреме.“, истакла је председница Јанковић током посете.
Овом приликом молимо и грађане за рационалну потрошњу воде током летњих месеци како би сви корисници имали могућност да задовоље потребе у виду снабдевања пијаћом водом.
Захваљујемо се в.д. директору Минићу и свим запосленимa у фабрици воде ЈКП „Беочин“ на данашњем пријему и њиховом раду и ангажовању на обезбеђивању довољних количина пијаће воде грађанима Беочина и околине који се водом одавде снабдевају.

Извор: beocin.rs