Вести

ОБИЛАЗАК БЕОЧИНСКЕ ТОПЛАНЕ

Председница општине Беочин Биљана Јанковић данас је обишла ЈП „Топлана“ Беочин и том приликом се састала са в.д директором, Јованом Свирчевићем, пословођом за производњу и дистрибуцију топлотне енергије Небојшом Богићем као и осталим радницима овог јавног предузећа.
Председници Јанковић су током обиласка представљени актуелни ремонтни радови на котлу 1 и 2 који се спроводе у циљу припрема „Топлане“ за наступајућу грејну сезону.
Председница је такође упозната и са свим проблемима који постоје и које је неопходно правовремено решити како би се омогућила несметана производња, дистрибуција и снабдевање топлотном енергијом у грејној сезони 2022/2023.
„У нашој општини се поред великог броја домаћинстава, топлотном енергијом снабдевају и све установе које су од виталног значаја за функционисање становништва као што су основна школа, вртић, дом здравља, полиција и др. али и бројна јавна и приватна предузећа. Сви они се ослањају на ЈП „Топлана“ и зато је неопходно да одговорно, плански и благовремено решевамо проблеме који су у протеклом периоду настали услед немогућности ремонта и набавке потребне опреме. Циљ је да заједно омогућимо грејну сезону у „Топлани“ уз улагања која ће донети уштеду на трошковима одржавања постројења.“, истакла је председница Јанковић током посете.
Захваљујемо се в.д. директору Свирчевићу и свим запосленим у ЈП „Топлана“ Беочин на данашњем пријему али и на труду да у овим кризним временима заједнички изађемо у сусрет свим изазовима како би грађанима омогућили ефикасно снабдевање топлотном енергијом.

Извор: beocin.rs