Вести

ДОНАЦИЈА КОМПАНИЈЕ "ЛАФАРЖ" ОПШТИНИ БЕОЧИН

Негујући добру сарадњу и препознајући потребе наше локалне самоуправе, компанија „Лафарж“ је општини Беочин уручила донацију у вредности од 200 000 евра која је у потпуности намењена Јавном комуналном предузећу „Беочин“.
Тим поводом у комапнији „Лафарж“ данас је уприличена званична примопредаја кључева камиона за прикупљање и превоз комуналног отпада чија је вредност 140 000 евра.
Поред ове значајне подршке возном парку ЈКП „Беочин“, „Лафарж“ је обезбедио још 2 000 канти за смеће чија је укупна вредност 60 000 евра.
Председница oпштине Беочин Биљана Јанковић изразила је захвалност „Лафаржу“ на вредној донацији, и додала да ће ново возило без сумње унапредити и побољшати квалитет услуга јавног комуналног предузећа.
„Драго ми је што је компанија „Лафарж“ препознала наше приоритете и верујем да смо кроз овај вид сарадње у истој дугорочној мисији а то је да осигурамо квалитетну подршку раду и функционисању локалне заједнице. Искрено се надам да ћемо кроз добре идеје и циљане пројекте наставити да радимо за добробит јавних предузећа и грађана.“, истакла је председница Јанковић током данашњег обраћања.
Након ове донације, ЈКП „Беочин“ ће располагати са укупно пет возила за одвожење смећа и радује нас чињеница да је посредством Општине Беочин два од ових пет омогућено само у протеклих шест месеци.

фото: Исмет Адемовски, Lafarge Srbija
Извор: beocin.rs