Вести

Закључен Уговор о доградњи простора у ПУ Љуба Станковић у Беочину

У недељу 18. децембра, у Прешеву, обављено је потписивање Споразума о сарадњи између Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Општине Беочин којим је предвиђено спровођење Програма јачања социјалне инфраструктуре у општинама. Споразум између Министарства и Општине Беочин потписали су министар Александар Вулин и председник општине Беочин Митар Милинковић.
Споразумом је обухваћен пројекат на доградњи простора за дневни боравак деце, чиме ће, ускоро, вишегодишњи проблеми у погледу пријема све деце у вртић, бити успешно решени захваљујући ангажовању локалног општинског руководства, односно Српске напредне странке на челу са председником Митром Млинковићем на радост родитеља и оних најмлађих узрасних категорија, деце, којима су то први контакти и кораци у њиховом образовању и учењу, а који, као и свуда, тако и овде, представљају будућност Беочина и Општине Беочин и посвећује им се посебна пажња и брига.
Ово је још један успешан корак ОО СНС Беочин и допринос грађанима општине Беочин који чинимо следећу пут и несебична настојања председника СНС Александра Вучића за опоравак Србије и бољи живот свих њених грађана.