Вести

ПОСЕТА ОСНОВНОЈ ШКОЛИ „ЈОВАН ГРЧИЋ МИЛЕНКО“ У БЕОЧИНУ

У сусрет новој школској години председница општине Беочин Биљана Јанковић посетила је Основну школу „Јован Грчић Миленко“ у Беочину где се састала са директором школе Драганом Митићем.
Током радног састанка размењене су информације о сарадњи и утврђени су планови у вези доделе бесплатних уџбеника које је Општина Беочин ове године први пут омогућила ученицима од првог до осмог разреда основне школе у Беочину и основне школе у Сусеку.
Директор Митић је председницу Јанковић упознао и са плановима управе школе везаним за припрему и организацију почетка школске године а посебна пажња посвећена је обиласку просторија школе и приоритетним потребама везаним за будућу реконструкцију крова.
„Питање школства на територији наше општине треба да буде тема којом ћемо се посвећено и континуирано бавити у будућности. Поред доделе бесплатних уџбеника за наше ђаке, у наредних годину дана нас очекује озбиљан посао који најпре треба да обухвати решење дугогодишњег проблема реконструкције крова школе у Беочину али и радове на школама у околним местима које не смеју бити занемарене. Захваљујем се директору Митићу на посвећености и жељи да унапреди сваки сегмент рада Основне школе „Јован Грчић Миленко“, истакла је председница Јанковић.

Извор: beocin.rs