Вести

ОБИЛАЗАК ЈКП ,,БЕОЧИН“

Председница општине Беочин Биљана Јанковић обишла је ЈКП „Беочин“ и том приликом се састала са в.д директором, Мином Минићем, руководиоцем сектора за рачуноводствене послове Радославом Гољевачки и руководиоцем сектора за комуналне делатности Душком Павловићем, као и осталим радницима овог јавног предузећа.
Председницу Јанковић су током обиласка радници на одржавању смећа и зеленила упознали са проблемима са којима се сусрећу у свакодневном раду првенствено ту наводећи несасвесно одлагање смећа од стране грађана на места која нису за то прописана, затим лоше услове рада и дотрајалу механизацију. Једна од тема је била и усклађивање услова рада и личног дохотка радника.
Председница је у разговору са руководиоцима такође упозната и са свим проблемима који постоје и које је неопходно правовремено решити како би се омогућило несметано обављање комуналне делатности.
„Данашњи састанак са руководством ЈКП ,,Беочин“ имао је за циљ да се упознам са функционисањем предузећа, са проблемима који су ,,горући“, као и са предлозима како их што пре решити, а све у циљу неометаног функционисања. Договорили смо да у наредном периоду организујемо састанак са општинском комуналном инспекцијом како би ту сарадњу учврстили и унапредили, затим да се уради комплетна анализа терена и тачно мапирају проблеми, а онда да се крене у њихово решавање и на тај начин да се побољшају услови живота грађана општине Беочин. Овом приликом замолила бих запослене, као и грађане за стрпљење које нам је свима потребно јер проблем које имамо у ЈКП је један од најсложенијих који је годинама настајао“, истакла је председница Јанковић током посете.
Захваљујемо се в.д. директору Минићу и свим запосленим у ЈКП „Беочин“ на данашњем пријему и њиховом раду и ангажовању за чистији и лепши Беочин.

Извор: beocin.rs